За Европа без кожи
Animal
Animal
Animal

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ СА ЖЕСТОКИ

Животните, отглеждани заради козината си, страдат цял живот в малки клетки, и накрая биват задушени в газови камери. И всичко това само за модни аксесоари и луксозни палта, от които никой не се нуждае в 21-ви век.

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ

С Вашата подкрепа тази инициатива има реален шанс да доведе до забрана на фермите за кожи в целия ЕС. В българския парламент вече няколко пъти беше внесено предложение за такава забрана, което обаче така и не успя да стигне до гласуване. Сега имаме уникална възможност за промяна на по-високо ниво.

ПОМОГНЕТЕ ЗА ЗАБРАНА НА ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ В ЕВРОПА

Хора от целия Европейски съюз се обединиха, за да сложат край на страданието на животните във фермите за кожи. Сега можем да поискаме промяна в целия ЕС, но без Вас животните може и да не бъдат чути.

Arrows

ПОМОГНЕТЕ НА ЖИВОТНИТЕ

Събирането на подписи приключи! Над 1,7 млн. души от ЕС и рекордните 77 000 от България се подписаха! Благодарение на Вас Европейската комисия отговори на Инициативата, като поръча научен анализ от европейската агенция EFSA, за да задейства на база на него законодателни промени в ЕС, включително потенциална пълна забрана на фермите за кожи! Сега остава да чакаме и следим развитието на законодателните процеси.

Продължете борбата и за останалите животни, като се включите в настоящата кампания на „Невидими животни“ на www.bezkletki.bg! Много други животни страдат безсмислено заради човешка дейност. Тяхното страдание може да спре, но няма да се случи без Вас.