За Европа без кожи
Animal
Animal
Animal

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ СА ЖЕСТОКИ

Животните, отглеждани заради козината си, страдат цял живот в малки клетки, и накрая биват задушени в газови камери. И всичко това само за модни аксесоари и луксозни палта, от които никой не се нуждае в 21-ви век.

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ

С Вашата подкрепа тази инициатива има реален шанс да доведе до забрана на фермите за кожи в целия ЕС. В българския парламент вече няколко пъти беше внесено предложение за такава забрана, което обаче така и не успя да стигне до гласуване. Сега имаме уникална възможност за промяна на по-високо ниво.

ПОМОГНЕТЕ ЗА ЗАБРАНА НА ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ В ЕВРОПА

Хора от целия Европейски съюз се обединиха, за да сложат край на страданието на животните във фермите за кожи. Сега можем да поискаме промяна в целия ЕС, но без Вас животните може и да не бъдат чути.

Arrows

ПОМОГНЕТЕ НА ЖИВОТНИТЕ

Събирането на подписи приключи. Над 1,7 млн. души от ЕС и рекордните 77 000 от България се подписаха. Време е фермите за кожи да останат в миналото! Но няма да се случи без Вас. Присъединете се към борбата за животните и оставете контактите си, за да спрем заедно безсмислената жестокост към животните.

Icon
Icon
Icon
Icon
Съгласявам се с обработката на лични данни

Кликнете върху бутона, за да получим Вашите контакти и да Ви държим в течение, когато има нужда от действие в защита на животните. Защото кой друг ще се застъпи за тях, ако не Вие?