За Европа без кожи
Animal
Animal
Animal

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ СА ЖЕСТОКИ

Животните, отглеждани заради козината си, страдат цял живот в малки клетки, и накрая биват задушени в газови камери. И всичко това само за модни аксесоари и луксозни палта, от които никой не се нуждае в 21-ви век.

ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ

С Вашата подкрепа тази инициатива има реален шанс да доведе до забрана на фермите за кожи в целия ЕС. В българския парламент вече няколко пъти беше внесено предложение за такава забрана, което обаче така и не успя да стигне до гласуване. Сега имаме уникална възможност за промяна на по-високо ниво.

ПОМОГНЕТЕ ЗА ЗАБРАНА НА ФЕРМИТЕ ЗА КОЖИ В ЕВРОПА

Хора от целия Европейски съюз се обединиха, за да сложат край на страданието на животните във фермите за кожи. Сега можем да поискаме промяна в целия ЕС, но без Вас животните може и да не бъдат чути.

Arrows

ПОМОГНЕТЕ НА ЖИВОТНИТЕ

В този момент животните във фермите за кожи страдат, включително и в България. Време е това да остане в миналото. Но няма да се случи без Вас. Присъединете се към борбата за животните и подпишете Европейската гражданска инициатива за край на всички жестоки ферми за кожи в ЕС.

Icon
Icon
Icon
Icon
Съгласявам се с обработката на лични данни

Кликнете върху бутона, за да бъдете пренасочени към защитен формуляр за подписване. Там можете да потвърдите подписа си официално в съответствие със Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и Регламент (ЕС) 2019/788. Продължaване без споделяне на данни.

Невидими животни